Υδρορροές - Λούκια

Facebook

ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ - ΛΟΥΚΙΑ
Τσιτσιγιώργης | Ξύλινες Στέγες, Κεραμοσκεπές, Υδρορροές Θεσσαλονίκη

Σε κάθε κτίριο οι υδρορροές ή αλλιώς τα λούκια έχουν ουσιαστικό ρόλο. Ο σκοπός των υδρορροών είναι να συλλέγουν τα νερά της βροχής από τη στέγη ενός κτιρίου και να τα οδηγούν μακριά από τα θεμέλιά του. Βοηθάνε στο να μην πέφτει απευθείας μεγάλη ποσότητα νερού πάνω στους ανθρώπους που βρίσκονται σε εισόδους, σημεία στάθμευσης κτιρίων, και πέργκολες.
 
Η επιχείρησή μας “ΤΣΙΤΣΙΓΙΩΡΓΗΣ” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση υδρορροών σε οικίες,  εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους και σε κάθε κτίριο στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών στέγης σε οικονομικές τιμές, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και η άψογη τεχνική τοποθέτησης δημιουργούν μια υπέροχη εικόνα ομορφιάς στη στέγη του κτιρίου σας.
 
 
 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες του κτιρίου σας ώστε να κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και να σχεδιάσουμε τη στέγη σας προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.