ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook

ΤΣΙΤΣΙΓΙΩΡΓΗΣ
Ξύλινες Στέγες, Κεραμοσκεπές, Υδρορροές Θεσσαλονίκη
Η επιχείρησή μας “ΤΣΙΤΣΙΓΙΩΡΓΗΣ” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, κατασκευάζει για περισσότερα από 40 χρόνια στέγες, κερασμοσκεπές και υδρορροές, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
Διαθέτοντας την ιδανική πείρα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη όσον αφορά την κατασκευή στέγης, κεραμοσκεπής, πέργκολας, κιόσκια, στέγαστρα, χαγιάτια και ειδικές κατασκευές όπως ξύλινες τοιχοποιίες, πατώματα, ταβάνια, μπάρμπεκιου, καθώς και την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών υδρορροών.
 
Ακόμα, πραγματοποιούμε μονώσεις στεγών και κατασκευή στεγών με ασφαλτικά.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά όπως το ξύλο, την πέτρα και το κεραμύδι μπορεί να σας προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα και να συνδυάσει όμορφα το παραδοσιακό στιλ με το μοντέρνο. Οι αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας των υλικών κατασκευής, μας καθιστούν από τους καλύτερους στον τομέα της κατασκευής στεγών και κεραμοσκεπών με επιτυχημένη πορεία.
 
 
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται με μεράκι και ιδιαίτερη προσοχή δίνοντας μεγάλη βάση στην παραμικρή λεπτομέρεια με στόχο το άριστο αποτέλεσμα. Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, αλλά και την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. 
 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες του κτιρίου σας ώστε να κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και να σχεδιάσουμε τη στέγη σας προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.