Κεραμοσκεπές

Facebook

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
Τσιτσιγιώργης | Ξύλινες Στέγες, Κεραμοσκεπές, Υδρορροές Θεσσαλονίκη
Κεραμοσκεπές λέγονται οι σκεπές των κτιρίων που κατασκευάζονται κυρίως από ξύλινη βάση, πάνω στην οποία τοποθετούνται κεραμίδια. Οι κεραμοσκεπές προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την μόνωση του κτιρίου από τις κλιματολογικές συνθήκες, αλλά και στην αισθητική του πλευρά αφού προσδίδοντας στο κτίριο προσωπικότητα και μοναδικότητα. 
 
Η επιχείρησή μας “ΤΣΙΤΣΙΓΙΩΡΓΗΣ” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο της στέγης, μπορεί να σας προτείνει μοναδικές λύσεις για την κατάλληλη κατασκευή και διαμόρφωση της κεραμοσκεπής της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή, τη συντήρηση και την επισκευή κεραμοσκεπών με παντός είδους κεραμίδια, ανάλογα με τις προτιμήσεις και το στιλ που θέλετε να δώσετε στο κτίριό σας.
 
Όλες οι κεραμοσκεπές που έχουμε πραγματοποιήσει στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική αλλά και σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα ξεχωρίζουν για τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και την ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνολογία. 
 
 
 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες του κτιρίου σας ώστε να κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και να σχεδιάσουμε τη στέγη σας προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.