Ξύλινες Στέγες - Σοφίτες

Facebook
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ - ΣΟΦΙΤΕΣ
Τσιτσιγιώργης | Ξύλινες Στέγες, Κεραμοσκεπές, Υδρορροές Θεσσαλονίκη
Η στέγη σίγουρα είναι το περισσότερο εκτεθειμένο δομικό στοιχείο σε καιρικές συνθήκες όπως το χιόνι, τον αέρα, την βροχή αλλά και την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι όμως και αυτή που προστατεύει το κτίριό μας από αυτές τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα δίνει και μία ξεχωριστή αρχιτεκτονική αισθητική.
 
Η επιχείρησή μας “ΤΣΙΤΣΙΓΙΩΡΓΗΣ” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, κατασκευάζει ξύλινες στέγες, κεραμοσκεπές και σοφίτες, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ώστε να σας προσφέρει ένα όμορφο και παραδοσιακό κτίριο. 
 
Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την σχεδίαση και την κατασκευή ξύλινων στεγών και σοφιτών, μικρών αλλά και μεγάλων ανοιγμάτων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
Κατασκευάζουμε την ξύλινη στέγη και σοφίτα πάντα με υλικά άριστης ποιότητας, ενώ η χρόνια πείρα μας στο χώρο μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή για τον σχεδιασμό και κατασκευή της στέγης ή της σοφίτας σας.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και φροντίζει πάντα ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των πελατών.
 
 
 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες του κτιρίου σας ώστε να κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και να σχεδιάσουμε τη στέγη σας προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.