Πέργκολες - Κιόσκια

Facebook

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΚΙΟΣΚΙΑ
Τσιτσιγιώργης | Ξύλινες Στέγες, Κεραμοσκεπές, Υδρορροές Θεσσαλονίκη
Οι πέργκολες και τα κιόσκια προσφέρουν στο κτίριο σκιά, ενώ σας προφυλάσσουν από την βροχή και τον αέρα. Σίγουρα οι πέργκολες και τα κιόσκια μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο σας αφού μπορούν να κατασκευαστούν στις διαστάσεις που επιθυμείτε και να καλύψουν όλες τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας.
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της στέγης η επιχείρησή μας “ΤΣΙΤΣΙΓΙΩΡΓΗΣ” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή πέργκολας ή κιόσκι επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο εξυπηρετώντας την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει και να κατασκευάσει πέργκολες ή κιόσκια υψηλής αισθητικής που θα μετατρέψουν μετατρέψουν το χώρο σας σε έναν όμορφο αισθητικά χώρο.
 
Η επικάλυψη της ξύλινης πέργκολα ή το κιόσκι μπορεί να γίνει με κεραμίδια της αρεσκείας σας ή με ασφαλτικά κεραμίδια ώστε να ταιριάζει σε εσάς αλλά και στο ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.
 
 
 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες του κτιρίου σας ώστε να κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και να σχεδιάσουμε τη στέγη σας προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.